Masterchef'te yeni bölümler, bugün itibarıyla ekranlarda olacak. TV8 ekranlarında yayınlanan program, saat 20.00'de başlayacak. Yarışmanın başlamasına kısa süre kala, yeni bölümle ilgili fragman yayınlandı. Fragmanda Mehmet Şef, Cemre'nin geçen hafta ağlamasına atıfta bulunarak eleştiri yöneltiyor. Peki Masterchef Mehmet Şef kimdir? Kaç yaşında, nereli? Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne oldu? Ayrıntılar haberimizde...

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİMDİR?

Masterchef jürilerinden Mehmet Şef, Bolu'da doğdu. Küçük bir köyde dünyaya gelen Mehmet Yalçınkaya, amcasının dükkanında çalışmaya başladı. Aşçı olmaya karar veren Mehmet Yalçınkaya, İstanbul'a giderek kariyerine bu yönde adım attı. Kariyeri boyunca birçok yarışmaya katılan ve ödüllerin - madalyaların sahibi olan Mehmet Yalçınkaya, yarışma öncesinde de Türkiye'nin tanınan şeflerinden biriydi. Masterchef'te geçtiğimiz sezon jürilik görevine başlayan Mehmet Yalçınkaya, bu sezon da aynı görevi üstleniyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA

Masterchef Mehmet Şef, 1 Ocak 1974 yılında doğdu, 45 yaşında. Mehmet Şef'in doğum gününe kısa bir süre kala programda sürpriz hazırlanması bekleniyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF NERELİ

Masterchef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, Bolulu. Yalçınkaya, Bolu'nun Yenigüney Köyü'nde doğdu. Yenigüney Köyü, Bolu'nun merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF PARMAĞI NE OLDU

Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya, tarihi tam bilinmemekle birlikte bir süre önce bir mutfak kazası yaşadı. Sol elinden 3 parmağını kaybeden Mehmet Yalçınkaya, bu nedenle sol elini fazla göstermemeyi tercih ediyor. Yalçınkaya, parmaklarını kaybetmesine rağmen bıçak ustalığıyla da alkış topluyor.

danilo zanna şefin eşi nereli ne iş yapıyor