Masterchef'te yeni bölümler bugün saat 20.00'de tv8'de başlayacak. Şampiyonluk adayı 5 yarışmacının kaldığı Masterchef'te, sonlara doğru yaklaşılırken mücadelelerin ve gerilimin oldukça artması bekleniyor. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, Masterchef jürilerinden Mehmet Şef'le ilgili bilgi almak isteyen izleyiciler de araştırmalarını sürdürüyor. Peki Mehmet Şef kimdir? Sol el parmağına ne oldu? Mehmet Şef nereli? İşte detaylar...

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİM

Masterchef jürilerinden Mehmet Şef, Bolu'da doğdu. Amcasının fırınında çalıştıktan sonra aşçı olmaya karar veren Mehmet Yalçınkaya, kariyerini İstanbul'da sürdürme kararı aldı. İstanbul'da birçok restoranda çalışan ve kendini geliştiren Mehmet Şef, yarışmalara da katıldı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok yarışmada yer alan Mehmet Şef madalyaların ve kupaların sahibi oldu.

MEHMET ŞEF SOL EL PARMAĞINA NE OLDU

Mehmet Şef bir süre önce talihsiz bir kaza geçirdi. Bir mutfak kazası sonucunda sol el parmaklarının üçünü kaybeden Mehmet Şef'in bu nedenle elini göstermek istemediği ifade ediliyor. Mehmet Şef, bu kazaya rağmen Türkiye'nin en başarılı aşçıları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde gözünü bağlatan Mehmet Şef, tavuğu parçalamayı başarmıştı.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF MEHMET ŞEF NERELİ

Bolu'da doğan Mehmet Şef'in aslen Bolulu olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KIZI

Masterchef Mehmet Şef, kızı Sude ile sosyal medyada poz vermeyi ihmal etmiyor. Sosyal medya hesabını etkin kullanan isimler arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya, fotoğraf paylaşmayı sürdürüyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF EŞİ

Mehmet Şef, kızıyla fotoğraf paylaşmasına rağmen eşiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmuyor. Bu nedenle Mehmet Yalçınkaya'nın evli olup olmadığı bilinmiyor.

  masterchef somer şef evli mi çocuğu var mı