Masterchef Türkiye yarışması hız kesmeden devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği programın jürilerinden olan Mehmet Yalçınkaya Şefin hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve yaşı ile eline ne olduğu araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Mehmet Şef nereli? Masterchef Mehmet Şef kaç yaşında? Masterchef Mehmet Şef kimdir? Masterchef Mehmet Şef parmakları ve eline ne oldu? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’nin en merak edilen isimlerinden olan Mehmet Yalçınkaya’nın çıraklıktan şefliğe uzanan serüveni ortaya çıktı. Üçüncü sezonda da yarışmanın şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya’ya dair merak edilenlerin cevapları haberimizde yer buluyor.

Masterchef Mehmet Şef aslen nereli eşi kim okulu nerede parmakları ve eline ne oldu?

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİMDİR?

Masterchef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya Şef 1 Ocak 1974 tarihinde Bolu’da dünyaya geldi. Amcasının yanında çıraklık yaparak mesleğe ilk adımını atan Mehmet Yalçınkaya, daha sonra İstanbul’a gitti ve aşçılık kariyerine burada devam etti. Profesyonel aşçılığa 2004 yılında aldığı aşçılık eğitimi ile başlayan Mehmet Yalçınkaya Şef, gösterdiği başarılar ile kısa sürede tanınan bir isim haline geldi. Ulusal ve uluslararası arenada birçok yarışmaya katılan ve ödülleri bulunan Mehmet Yalçınkaya Şef, Masterchef Türkiye’nin üçüncü sezon jürileri arasında yer alıyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF NERELİ?

Masterchef jürisi Mehmet Şef Boluludur. Bolu’nun merkez köyleri arasında yer alan Yenigüney Köyü’nde doğan Mehmet Yalçınkaya Şef, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1974 doğumlu olan Masterchef jürisi Mehmet Şef 46 yaşındadır. Oğlak burcu olan Mehmet Şef, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. 2 çocuğu bulunan Mehmet Şef’in kızı da kendisi gibi aşçıdır.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF PARMAKLARI VE ELİNE NE OLDU?

Masterchef jürisi Mehmet Şef’in parmakları bir mutfak kazasında kesildi. Sol elinin 3 parmağını kaybeden Mehmet Yalçınkaya Şefin, bu sebepten elini kameralardan gizlediği biliniyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu