Masterchef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. Programda Ekin, Batuhan ve Alican eleme potasında yer alırken yarışmadan Batuhan ayrıldı. Böylece Batuhan Bayır, yarışmanın bitmesine kısa bir süre kala Masterchef hayallerine de veda etti. Masterchef'te şampiyonluk adayı son 4 isim kalırken jürilerin hayatları da merak ediliyor. Mehmet Yalçınkaya'nın hayatını merak eden izleyiciler, yaşını, aslen nereli olduğunu ve burcunu araştırıyor. Peki Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte yanıtı...

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİM?

Masterchef'te 2. sezon yeniden jürilik görevini üstlenen Mehmet Yalçınkaya, kariyerine İstanbul'da başladı. Daha önce amcasının fırınında çalışan ve çıraklık yapan Mehmet Yalçınkaya, aşçı olmaya karar verdi. İstanbul'a gittikten sonra birçok restoranda çalışan ve kendini geliştiren Yalçınkaya, yarışmalara da katıldı. Yurt içinde ve yurt dışında katıldığı ve madalya-kupa elde ettiği birçok yarışma bulunan Yalçınkaya, Türkiye'nin en bilindik şefleri arasında yer alıyor.

somer sivrioğlu eski eşi kim kaç çocuğu var

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA - BURCU

Masterchef jürilerinden Mehmet Şef, 1 Ocak 1974 yılında doğdu. Mehmet Şef, oğlak burcudur. Mehmet Şef'in doğum gününe kısa bir süre kala sürpriz bir kutlama düzenlenmesi bekleniyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF ASLEN NERELİ

Masterchef Mehmet Şef, Bolu'da doğdu. Yenigüney Köyü'nde doğan Mehmet Şef, daha sonra aşçılık alanında kendini geliştirmek için rotayı İstanbul'a kırdı.

masterchef nerede çekiliyor