Masterchef'in finaline adım adım yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Yayınlandığı her akşam reytingleri altüst eden Masterchef'te Mehmet Şef, 2. kez jürilik görevini üstleniyor. Yarışmacılara karşı diğer jüri üyelerine göre farklı bir tavır sergileyen Mehmet Şef, izleyicilerin de en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Peki Mehmet Şef kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

MEHMET ŞEF BİYOGRAFİSİ

Masterchef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da doğdu. Kariyerini aşçılık üzerine kuran Mehmet Şef, amcasının sahibi olduğu dükkanda bir süre çıraklık yaptı. Burada aşçılığı öğrenen Mehmet Şef, daha sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı. İstanbul'da kendini geliştirerek Türkiye'nin en ünlü aşçıları arasına giren Mehmet Şef, hayatını İstanbul'da sürdürüyor.

mehmet yalçınkaya şefin kızı sude yalçınkaya kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF MEHMET ŞEF NERELİ

Masterchef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, Bolu Yenigüney Köyü'nde doğdu. Mehmet Şef'in aslen Bolulu olup olmadığıyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA

Mehmet Şef, 1 Ocak 1974 yılında doğdu. Doğum gününe kısa bir süre kalan Mehmet Şef'le ilgili programda da doğum günü kutlamasının yapılacağı iddia ediliyor.

masterchef mehmet yalçınkaya parmakları yok mu