TV8 ekranlarında yayınlanan ve final haftasına giren Masterchef Türkiye 2020’de nefesler tutuldu. Çeyrek finalde kimin eleneceği ve kimin adını finale yazdıracağı merak ediliyor. Yarışmanın çeyrek finalistlerinden olan Özgül Coşar’ın hayatı araştırılıyor. Masterchef Özgül Coşar kim, aslen nereli, yaş ve boy nedir? Masterchef Özgül Coşar’ın eşi kim, burcu ve doğum tarihi ne? Sorularının cevaplarına ulaşmaya çalışan izleyiciler, Özgül Coşar’a dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Yarışmaya katılmadan önce herhangi bir yerde çalışmayan, bir dönem butik pastane işleten, mutfağın kendisi için bir tutku olduğunu söyleyen Özgül Coşar, mutfakta hızlı ve yaratıcı olmasının kendisine büyük avantajlar sağladığını dile getirmişti. Çocukları için hazırladığı doğum gününde yemek aşkını keşfettiğini söyleyen Özgül Coşar, Masterchef’in ilk eleme turlarında humus ile pirzola servis etmiş ve şeflerin evet oyları ile üst eleme turlarına yükselmişti. Köfte ve piyaz yemeğini en iyi yapan isim olarak ilk 16 yarışmacı arasına katılmıştı. Özgül Coşar kimdir, hayatı, nereli ve kaç yaşında olduğu, memleketi, boyu, hangi burç olduğu ve doğum günü sorularının yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KİM?

Masterchef Türkiye 2020’de yarışı sürdüren Özgül Coşar 1984 doğumludur. Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü mezunudur. Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde ve Sadri Alışık Kültür Merkezi tiyatro bölümünde eğitimler aldı. Düğün ve davet organizasyonu koordinatörlüğü yaptı. Butik Pastacılık üzerine kariyerini geliştirdi ve butik pastane işletti. Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri aldı. Daha sonra ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini de öğrendi ve mutfak kariyerine bir televizyon programında devam etti. Masterchef 2020’ye katılan Özgül Coşar, çeyrek finale adını yazdırmayı başardı.

Masterchef Barbaros kaç yaşında, nereli, kimdir, eski hali nasıl?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR ASLEN NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar aslen Sivaslıdır. Sivas’ın Hafik ilçesinden olan Özgül Coşar yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR YAŞ KAÇ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Özgül Coşar’ın yaş 36’dır.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef Türkiye yarışmacılarından olan Özgül Coşar’ın doğum tarihi 1984’tür.

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR BOY KAÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın boy 1.70 cm’dir. Özgül’ün kilosu ise 60 olarak biliniyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR BURCU NE?

Masterchef Özgül Coşar’ın burcu Balıktır. Yarışmaya kızının teşviki ile katılan Özgül Coşar final turlarına kadar yükselerek büyük bir başarı elde etmiştir.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR’IN EŞİ KİM?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Özgül Coşar’ın eşi Emrullah Coşar’dır. Özgül’ün Emco dediği Emrullah Coşar ile Özgül’ün 3 çocuğu bulunuyor.

Özgül Coşar