Masterchef 2020’de müthiş bir performans sergileyen ve son 5 yarışmacı arasında yerini almayı başaran Özgül Coşar’ın hayatı araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Özgül Coşar kimdir, kaç yaşında, eşi / kocası kim, doğum tarihi ne? Masterchef Özgül burcu ne? Sorularının cevapları merak ediliyor. Çocukları için hazırladığı doğum gününde yemek aşkını keşfettiğini kaydeden Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta koordineli çalışmasının kendisine avantaj sağlayabileceğini söylemiş ve bu sözlerinde haklı çıkmıştı. İlk eleme turunda humus ve pirzola servis ederek üst tura yükselen, üçlü düelloyu da kolaylıkla geçtikten sonra köfte ve piyaz yemeklerini en şekilde hazırlayıp ilk 16’ya katılmaya hak kazanan Özgül Coşar, son 5 yarışmacı arasında yer alan tek kadın yarışmacı olarak da dikkat çekiyor. Yarışmanın ilk aylarında yüksek performans sergilemeyen ve eleneceği düşünülen Özgül Coşar, tüm beklentileri boşa çıkarmış ve performansını arttırıp tüm rakiplerini tek tek elemeyi başarmıştı. Özgül Coşar’ın biyografi bilgileri, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaş bilgisi, eşi ve doğum günü sorularının yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Özgül Coşar 1984 yılında doğdu. Evli ve 3 çocuk annesi olan Özgül Coşar, yarışmaya kızının teşviki ile katıldı. Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan ve Gıda Mühendisi olarak çalışan Özgül Coşar, bu eğitiminin yanı sıra pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri de gördü. Aynı zamanda tiyatro ile de ilgilenen ve SAKM tiyatro bölümünde eğitim alan Özgül Coşar, Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bıraktı. Düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü yapan Özgül Coşar, 2009 yılında “Butik Pastacılık” adlı kitabı gördükten sonra hayatına farklı bir yön verdi ve kitaptan öğrendiklerini, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile harmanladı. Birçok workshopa katıldı ve Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri aldı. Aynı zamanda ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini de öğrendi ve bir dönem butik pastane işletti. Masterchef 2020’ye katılan Özgül Coşar’ın yarışma serüveni devam ediyor.

Masterchef Barbaros kaç yaşında, nereli, kimdir, eski hali nasıl?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KAÇ YAŞINDA?

1984 doğumlu olan Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacısı Özgül Coşar 36 yaşındadır.

MASTERCHEF ÖZGÜL ASLEN NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar aslen Sivas Hafiklidir. Özgül Coşar, İstanbul’da büyüdü ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR EŞİ / KOCASI KİM?

Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar’ın eşi / kocası Emrullah (Emço) Coşar’dır. Emrullah Coşar, yarışmanın son bölümlerine konuk olmuş ve eşi ile birlikte yemek yapmıştı.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı olan Özgül Coşar’ın doğum tarihi 1984’tür.

Masterchef nerede çekiliyor?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR BURCU NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın burcu Balıktır.