Masterchef 2020’de yarışmaya devam eden Özgül Coşar’ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Masterchef Türkiye 2020’de yarışmaya devam eden tek kadın yarışmacı olan Özgül Coşar, her geçen gün daha da artan performansı ile alkış alıyor. Masterchef Özgül kaç yaşında, kimdir, doğum tarihi ne? Masterchef Özgül eşi / kocası kim, çocuğu var mı? Masterchef Özgül burcu ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Masterchef 2020’ye katıldığı günlerde çalışmadığını dile getiren ancak mutfağın onun için bir tutku olduğunu söyleyen Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta koordineli çalışmasının kendisine avantaj sağlayacağını söylemişti ve sözlerinde haklı çıkmıştı. Masterchef’in ilk eleme turunda Humus ile Pirzola yemeği hazırlayan ve şeflerin evet oyları ile eleme turlarına devam eden Özgül Coşar, final turunda köfte ve piyaz yemeklerini en iyi yapanlardan biri olarak ilk 16 yarışmacı arasına girmişti. Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, eşi, doğum günü ve hangi burç olduğu soruları yanıt buldu.

MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar 1984 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Özgül Coşar evli ve 3 çocuk annesidir. Yarışmaya kızının teşviki ile katılan Özgül Coşar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Gıda Mühendisi olan Özgül Coşar, mühendislik eğitiminin yanında pastacılık ve ekmekçilik bölümlerinde de eğitim gördü. Ayrıca SAKM Tiyatro bölümünde eğitim alan, Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül Coşar, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü yaptı. Butik Pastacılık alanında kendisini geliştiren ve mutfağı hayatının bir parçası haline getiren Özgül Coşar, birçok workshopa katıldı ve Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri aldı.

Masterchef Mehmet Şef (Yalçınkaya) kim, hayatı, nereli, kaç yaşında, eli ne oldu?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL KAÇ YAŞINDA?

1984 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar 36 yaşındadır. Mutfak Sanatları Akademisi’nde aldığı eğitimin ardından ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini de öğrenen Özgül Coşar, bir dönem butik pastane işletti.

MASTERCHEF ÖZGÜL DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın doğum tarihi 1984’tür. Aslen Sivas Hafikli olan Özgül Coşar, yaşamını ailesi ile birlikte İstanbul’da sürdürüyor.

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL EŞİ / KOCASI KİM?

Masterchef yarışmacısı Özgül Coşar’ın eşi / kocası yarışmanın yeni bölümüne katılarak eşine destek verdi. Stüdyoya çiçekle geldi ve Özgül Coşar ile birlikte mutfağa girip yemek yaptı.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

MASTERCHEF ÖZGÜL BURCU NE?

20 Mart doğumlu olan Masterchef Özgül Coşar’ın burcu Balıktır.

Özgül Coşar