Masterchef Türkiye 2020 sezonu yarışmacılarından olan Özgül Coşar’ın hayatı araştırılıyor. Masterchef Özgül kimdir? Masterchef Özgül nereli? Masterchef Özgül kaç yaşında? Masterchef Özgül Coşar’ın eşi kim? Masterchef Özgül Coşar’ın kaç çocuğu var? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yarışmaya kızının teşviki ile katılma kararı alan ve Gıda Mühendisi olan Özgül Coşar, yarışmaya katılmadan önce herhangi bir işte çalışmadığını ancak mutfağın onun için büyük bir tutku olduğunu dile getirmişti. Mutfakta hızlı ve yaratıcı olmasının ona büyük avantaj kattığını kaydeden Özgül Coşar, çocukları için hazırladığı doğum gününde yemek aşkını keşfettiğini söylemişti. Masterchef 2020’nin ilk eleme turlarında humus ile pirzola servisi yapan ve daha sonra köfte ve piyaz yaparak 16 kişilik kadroya dahil olan Özgül Coşar’ın biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, eşi ve çocukları hakkında merak edilenler haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar 1984 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Özgül Coşar Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Mühendislik eğitiminin yanında pastacılık ve ekmekçilik bölümlerini de bitirdi. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nde de eğitim gören Özgül Coşar, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü de yaptı. 2009 yılında Tüyap Kitap Fuarı’nda karşılaştığı Butik Pastacılık kitabının hayatına yön verdiğini söyleyen Özgül Coşar, yakınlarından da aldığı destekleri mutfağı hayatının bir parçası haline getirdi. Önce bazı workshoplara katılan Özgül Coşar, daha sonra İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimleri aldı. Ardından ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini de öğrenen Özgül Coşar, bir dönem butik pastane işletti. Masterchef 2020 kadrosuna dahil olan Özgül Coşar, yarışmayı büyük bir mücadele ile sürdürmeye devam ediyor.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar aslen Sivaslıdır. Masterchef Özgül Sivas’ın neresinden sorusunun cevabı ise henüz bilinmiyor. Özgül Coşar yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL KAÇ YAŞINDA?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar 36 yaşındadır. 1984 doğumlu olan Özgül Coşar, yarışmanın en güler yüzlü ve pozitif yarışmacısı olarak biliniyor.

Masterchef nerede çekiliyor?

Özgül Coşar

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR EŞİ KİM?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın eşinin kim olduğu bilinmiyor.

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar’ın 3 çocuğu var. Özgül Coşar’ın 2 öz, 1 üvey çocuğu bulunuyor.

Özgül Coşar