Masterchef'in yeni bölümlerinin yayınlanmasına kısa bir süre kaldı. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden Rıfat Yurttaş, geçtiğimiz hafta da elenmedi ve yeni hafta öncesi şampiyonluk umutlarını korudu. Masterchef yarışmasına İzmir'den katılan ve renkli kişiliğiyle beğeni toplayan Rıfat, yarışmanın sonuna kadar giderek şampiyon olmak istiyor. Bir dönem peruk taktığı iddia edilen Masterchef Rıfat'ın kim olduğunu, boy ve kilosunu, doğum tarihini ve tüm detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF RIFAT KİMDİR - NERELİ

İzmir'de doğan Masterchef Rıfat Yurttaş, küçük yaşlarda mutfağa girdi ve kendini geliştirdi. Aşçılığa olan ilgisi, onun kariyerini de bu şekilde çizmesini sağladı. İzmir Ekonomi Üniversitesinde mutfak sanatları eğitimi alan Rıfat Yurttaş, Masterchef yarışmasında şampiyonluğu hedefliyor. Rıfat, bu yarışmayı kazanarak Türkiye'nin en iyi aşçılarından biri olmak istiyor.

mehmet yalçınkaya aslen nereli

MASTERCHEF RIFAT ÇEŞME - PASTANESİ

Masterchef Rıfat Yurttaş'ın Çeşme'de bir pastanede çalıştığı ifade ediliyor. Bu pastanenin sahibinin Rıfat Yurttaş'ın babası olduğu iddia edilse de henüz konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF RIFAT KEL Mİ, SAÇI PERUK MU

Masterchef Rıfat'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise saçının peruk olup olmadığı... Masterchef Rıfat'ın saçının peruk olduğu iddia ediliyor ancak bununla ilgili Rıfat Yurttaş'tan herhangi bir açıklama gelmedi. Bu nedeniyle Rıfat'ın peruk kullanıp kullanmadığı konusu netlik kazanmadı.

somer sivrioğlu restoranları nerede

MASTERCHEF RIFAT DOĞUM TARİHİ - BURCU

Masterchef Rıfat, 1992 yılında doğdu. Rıfat Yurttaş'ın doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmediği için burcu ile ilgili de net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF RIFAT KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Rıfat Yurttaş, 27 yaşında.

MASTERCHEF RIFAT ELENDİ Mİ?

Masterchef Rıfat'la ilgili en çok sorulan sorulardan biri ise elenip elenmediği... Masterchef Rıfat Yurttaş elenmedi, yarışmaya devam ediyor.

masterchef çekildiği yer neresi