Masterchef Türkiye yarışması hafta içi yayınlanmaya devam ediyor. Masterchef Türkiye yarışmasında hem sunuculuk, hem jüri üyeliği, hem de şeflik yapan 3 isimden biri olan Mehmet Yalçınkaya, çıkışları ve sert mizacı ile konuşulmaya devam ediyor. Şef Mehmet Yalçınkaya’nın hayatını merak eden izleyiciler, Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabını arıyor. Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile birlikte Masterchef Türkiye’yi sunan Mehmet Yalçınkaya’nın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ŞEF MEHMET YALÇINKAYA HAYATI?

Şef Mehmet Yalçınkaya, 1974 yılında Bolu’da doğmuştur. İlk aşçılık deneyimini amcasının yanında kazanan, daha sonra İstanbul’a taşınarak aşçılık kariyerini sürdüren Mehmet Yalçınkaya, dünyanın farklı ülkelerinde yapılan yemek yarışmalarına katılarak çeşitli madalyalar ve ödüller kazanmıştır. Şef Mehmet Yalçınkaya, Masterchef Türkiye yarışmasının jüri üyeliğini sürdürüyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA ASLEN NERELİDİR?

Masterchef Mehmet Yalçınkaya aslen Boluludur. Bolu’da doğan ve ilk mesleki deneyimini aşçılarıyla ünlü Bolu’da kazanan Mehmet Yalçınkaya, Türkiye’nin popüler aşçıları arasında yer alıyor.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya 45 yaşındadır. Oğlak burcu olan Mehmet Yalçınkaya’nın 1.87 cm boyunda olduğu kaydediliyor.

danilo zanna aslen nereli restoranı nerede