Masterchef Türkiye 2020 yarışmacılarından olan Sefa Okyay Kılıç’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Masterchef Sefa kimdir? Masterchef Sefa nereli? Masterchef Sefa kaç yaşında? Masterchef Sefa boyu kaç? Masterchef Sefa Okyay Kılıç burcu ne? Sorularının cevabı aranıyor. Masterchef 2020’de ilk 16 yarışmacı arasında yarışmaya başlamayan, yedeklerden gelerek yarışmaya dahil olan ve diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla dikkat çeken Sefa Okyay Kılıç’ın kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, hangi burç olduğu, yaş ve boy bilgisi ile yaşamına dair diğer merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF SEFA KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç 1996 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Gastronomi Sanatları Fakültesi’nden mezun oldu. Londra’da aşçılık yapan ve yarışma başlamadan önce Türkiye’ye gelen Sefa Okyay Kılıç, Londra’da sahibi Türk olan bir Akdeniz restoranında aşçı olarak çalıştı. Masterchef’in ilk eleme turlarında Erik soslu bademli somon füme yaparak üst tura çıkan, üst turda ise Hint mutfağı yemeklerinden Tikka Masala yaparak final turuna çıkan Sefa Okyay Kılıç, final turunda mücadeleyi kaybetmiş ve yarışmaya ilk 16’da başlayamamıştı.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç aslen Kayserilidir. Masterchef’e çok iyi hazırlanıp geldiğini söyleyen Sefa Okyay Kılıç, kendi topraklarında, kendi halkının önünde başarılı olursa ve kendini ispatlarsa, dünyaya da kendini rahatlıkla ispatlayabileceğini dile getirmişti. Bunun örneği olan Türk şeflerin olduğunu söyleyen Sefa Okyay Kılıç, bu sebepten kendi ülkesinde başarılı olmak için Türkiye’ye döndüğünü ifade etmişti.

MASTERCHEF SEFA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç 24 yaşındadır. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündem olan Sefa Okyay Kılıç, takım oyunlarındaki performansı ile de alkış toplamaya devam ediyor.

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA BOYU KAÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç’ın boyu 178 cm’dir. Sefa Okyay Kılıç 79 kilodur.

MASTERCHEF SEFA OKYAY BURCU NE?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Sefa Okyay Kılıç’ın burcu bilinmiyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

Sefa Okyay Kılıç