Masterchef heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor ve finale adım adım yaklaşılıyor. Finalin en güçlü adaylarından olan Serhat Doğramacı’nın hayatı araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında, nişanlısı kim? Masterchef Serhat elendi mi, burcu ne? Sorularının cevabı aranıyor. Önceki sezonun şampiyonu Cemre Uyanık ile Amerika’da birlikte çalışan ve onun çalışma şeklini beğenmediğini söyleyen Serhat Doğramacı, kendisinin Alican ve Batuhan’ı desteklediğini açıklamıştı. Geçen sezonun yarışmacılarını beğenmediği için bu sezon kendisi katılmak istediğini söylemiş ve “Masterchef’te basit bir şekilde şampiyon olacağım” sözleri ile iddiasını ortaya koymuştu. İlk eleme turlarını şeflerden övgüler alarak geçen ve ilk 16 yarışmacı arasında yer alan Serhat Doğramacı, mutfak becerileri ile takımlara ilk seçilen isimlerden olmuş ve çoğu takımı bizzat kendisi yönetmişti. Masterchef’in en yetenekli isimlerinden olan Serhat Doğramacı’nın hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaş bilgisi, nişanlısı ve elenme durumu hakkında merak edilenler cevap buldu.

Serhat Doğramacı

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Serhat Doğramacı’nın babası Kerküklü, annesi ise Yugoslav göçmenidir. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Serhat Doğramacı, Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi’nde eğitim gördü. 10 yıldır mutfaklarda kariyerini geliştiren Serhat Doğramacı, ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya / kupa sahibidir. Amerika ve Almanya’da 3 yıl çalışan ve iş tecrübelerine yenisini ekleyen Serhat Doğramacı, ileri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyinde Almanca ve Rusça biliyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI KAÇ YAŞINDA?

1997 yılında doğan Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı 23 yaşındadır.

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI NİŞANLISI KİM?

Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı’nın nişanlısı Burcu Bakır’dır. Pastacı olan Burcu Bakır, Serhat Doğramacı’yı yarışmaya katılması için ikna eden isimdir.

Serhat Doğramacı

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI BURCU NE?

Masterchef yarışmacıları arasında yer alan Serhat Doğramacı’nın burcu Oğlaktır. 1.78 cm boyunda olan Serhat 70 kilodur.

MASTERCHEF SERHAT ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmasında son 5’e kalan Serhat Doğramacı henüz elenmedi. Serhat Doğramacı’nın programa devam edip etmeyeceği Pazar gecesi yapılacak elemede belli olacak.

mehmet yalçınkaya şef kızı kim