Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Serhat Doğramacı’nın yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Serhat kimdir? Masterchef Serhat nereli? Masterchef Serhat kaç yaşında? 2020 Masterchef Serhat Doğramacı ne iş yapıyor? Sorularının yanıtını arıyor. Masterchef Türkiye yarışmasının 2020 sezonunun ilk 16’da yarışacak birinci olarak seçilen Serhat Doğramacı, tavırları ve çıkışları ile de dikkat çekmeyi sürdürüyor. Serhat Doğramacı’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı ve ne yaptığı sorularının cevabı bulundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda olduğu yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran Serhat Doğramacı’nın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı 1997 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Doğramacı, 9-10 yıldır aşçılık mesleğinin içinde kendisini geliştiriyor. Masterchef 2019’da şampiyon olan Cemre Uyanık ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah Eyaleti’nde birlikte çalışan ancak Cemre’nin çalışma şeklini beğenmediğini dile getiren Serhat Doğramacı, geçtiğimiz yıl Alican ve Batuhan’ı desteklediğini, geçen sezonun yarışmacılarını genel anlamda beğenmediği için bu sezona katılmak istediğini dile getiriyor.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Serhat Doğramacı

MASTERCHEF SERHAT NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı İstanbulludur. Baba tarafından Kerküklü olan Doğramacı’nın annesi ise Yugoslav göçmenidir. Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nden mezun olan Serhat Doğramacı, uzun yıllar Amerika’da çalıştı ve iyi derecede İngilizce biliyor.

MASTERCHEF SERHAT KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Serhat 23 yaşındadır. Masterchef 2020’de basit bir şekilde şampiyon olacağını iddia eden Serhat Doğramacı, rakiplerini eleyerek bunu başaracağını söyleyip jüri üyelerini şaşırtmıştı. İlk eleme turunda levrek, ızgara pancar ve krema sosu ile jürinin karşısına çıkan Doğramacı, 3 jüri üyesinden de geçer not almıştı.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, Yaşı, eşi, boyu, kilosu

Serhat Doğramacı

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı aşçılık işi yapıyor. Doğramacı’yı yarışmaya katılması için nişanlısının ikna ettiği biliniyor. Masterchef jürilerinden olan Danilo Zanna ise Serhat’ı ilk gördüğünde 2018 Masterchef şampiyonu Uğur Kardaş’a benzetmişti.