Masterchef Türkiye yarışması yeni sezon yarışmacıları ile kaldığı yerden devam ediyor. Masterchef’in popüler sunucusu Somer Sivrioğlu’nun yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Masterchef Somer şef nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir? Masterchef Somer şef kaç yaşında? Masterchef Somer şef kaç kilo? Masterchef Somer Sivrioğlu şefin boyu kaç? Sorularının yanıtı aranıyor. 2010 yılında İç Batı’nın En İyi Türk Restoranı Ödülü, 2010 ve 2011 yılında RCNSW Mükemmellik Ödülü, 2012 yılında İç Batı’nın En İyi Restoranı ve En İyi Lezzet Ödülü, 2013 yılında Yerel İşletme Ödülü ve 2018 yılında GQ Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın Şefi Ödülü’nü alan Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da Efendy ve Anason isimli 2 farklı konseptte restoranı bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda özel hayatı ile sık sık magazin basınında yer alan Somer Sivrioğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, kilosu ve boyu hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Masterchef Somer şef aslen nereli kaç kilo Somer Sivrioğlu boyu kaç restaurant nerede?

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Masterchef 2020 jürisi Somer Sivrioğlu 25 Mayıs 1971 Eskişehir doğumludur. Eskişehir’de büyüyen ve Ankara Bilkent Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik Bölümü’nde eğitim gören Somer Şef akademik kariyeri için Avustralya’ya gitti. Avustralya’da master yapan ve şeflik kariyerine ilk adımını atan Somer Sivrioğlu, bir süre restoranlarda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin yer aldığı ilk restoranını Sydney şehrinde açtı. MasterChef Avustralya’da misafir jüri olan ve 2015 yılında Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera adlı kitabını çıkaran Somer Şef, 2018 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masterchef Türkiye’de jüri üyesi oldu.

MASTERCHEF SOMER ŞEF NERELİ?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şef aslen Eskişehirlidir. Yaşamını Avustralya’da sürdüren Somer Sivrioğlu, Masterchef Türkiye yarışmasının yayınlandığı dönemlerde İstanbul’da yaşamaktadır.

somer sivrioğlu şef restaurant nerede

MASTERCHEF SOMER ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1971 doğumlu olan Masterchef jürisi Somer Şef 49 yaşındadır. Aşçılığa küçük yaşlarda merak saran ve ailesinin sahip olduğu restoranda çalışmaya başlayarak mesleğe ilk adımını atan Somer Şef, boğa burcudur.

MASTERCHEF SOMER ŞEF KAÇ KİLO?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şef 125 kilodur. Geçtiğimiz yıllarda Aslı Sivrioğlu ile evliliğini noktalayan Somer Sivrioğlu’nun 2 çocuğu var.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEFİN BOYU KAÇ?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu şefin boyu 1.95 cm’dir.

danilo zanna aslen nereli restaurant nerede