Masterchef'te yeni hafta heyecanı bugün başlıyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Masterchef'te son haftalara yavaş yavaş girilmeye başladı. Yarışmada geçtiğimiz hafta Yasin Obuz elenirken geriye 6 yarışmacı kaldı. Yarışmada geçtiğimiz sezon jüri üyeliği yapan Masterchef Somer Şef, bu sezon da aynı görevi üstleniyor. Somer Sivrioğlu'nun nerede çalıştığı, nereli olduğu, eşi, boyu, burcu ve kaç yaşında olduğu merak konusu haline geldi. Yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan Masterchef Somer Şef'le ilgili detaylar, haberimizde...

MASTERCHEF SOMER ŞEF NERELİ

Masterchef yarışması jürilerinden Somer Şef aslen Eskişehirli. Kariyerini aşçı olarak sürdürme kararı alan Somer Sivrioğlu, bir süre annesinin restoranında çalıştı. Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Somer Sivrioğlu, daha sonra Avustralya'ya gitti. Avustralya'da 2 restoran açan Somer Sivrioğlu, daha sonra yeniden Türkiye'ye döndü ve Masterchef jüriliği görevini üstlendi.

mehmet yalçınkaya restaurant nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF SOMER ŞEF KAÇ YAŞINDA EŞİ KİM

Masterchef Somer Şef, 25 Mayıs 1971 yılında doğdu. 49 yaşına kısa bir süre kalan Somer Sivrioğlu, kısa bir süre önce de eşinden ayrılmıştı. Somer Sivrioğlu'nun başka bir kadınla ilişkisi olduğu yönündeki iddialarının ardından Somer Sivrioğlu ve eşi boşanma kararı almıştı.

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU

Masterchef Somer Şef'in boyunun 1,95, kilosunun ise 125 olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF NEREDE ÇALIŞIYOR

Masterchef Somer Şef'in Avustralya'da Efendy ve Anason isimli iki farklı restoranı bulunuyor. Somer Sivrioğlu'nun yarışmadan sonra yeniden restoranlarına döneceği belirtiliyor.

masterchef nerede çekiliyor