Masterchef Türkiye’nin üç sezondur jüri üyeliğini yapan Somer Sivrioğlu Şefin hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, boyu, hangi burç olduğu, restoranının nerede olduğu ve evli olup olmadığı araştırılıyor. Masterchef Somer Şef nereli? Masterchef Somer Şef kaç kilo? Masterchef Somer Şef boyu kaç? Masterchef Somer Şef restaurant nerede? Masterchef Somer Şef burcu ne? Masterchef Somer Şef evli mi? Sorularının cevabı aranıyor. Dünyaca ünlü bir şef olan Somer Sivrioğlu Şef, 2010 yılında İç Batı’nın En İyi Türk Restoranı Ödülü, 2010 ve 2011 RCNSW Mükemmellik Ödülü, 2012 İç Batı’nın En İyi Restoranı ve En İyi Lezzet Ödülü, 2013 Yerel İşletme Ödülü ve 2018 Yılın Şefi Ödülü’nün sahibi oldu. Somer Sivrioğlu Şefin yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Masterchef Somer Şef nereli kaç kilo boyu kaç Somer Sivrioğlu Şef restaurant nerede burcu ne evli mi?

MASTERCHEF SOMER ŞEF NERELİ?

Masterchef 2020 jürisi Somer Şef aslen Eskişehirlidir. 25 Mayıs 1971 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen ve Akademik kariyeri için Avustralya’ya giden Somer Sivrioğlu Şef, bu ülkede master yaptı ve şeflik kariyerine ilk adımını attı. Bir restoranda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin bulunduğu ilk restoranını Avustralya’nın Sydney kentinde açan Somer Şef, bu ülkede yayınlanan Masterchef programında da misafir jüri oldu. Aynı ülkede ikinci restoranını da açan Somer Şef, yılın büyük bölümünü Avustralya’da geçiriyor. 2015 yılında çıkan Anadolu: Türk Mutfağında Bir Pencere adlı kitabı ile çok konuşulan Somer Sivrioğlu Şef, 2018 yılından bu yana Masterchef Türkiye jüriliğini sürdürüyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF KAÇ KİLO?

Masterchef Somer Şef 125 kilodur. Aşçılığa küçük yaşlarda merak saran ve ailesinin sahip olduğu restoranda çalışmaya başlayıp aşçılığı öğrenen Somer şef, Bilkent Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik eğitimi gördü.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU KAÇ?

Masterchef jürisi Somer Şef boyu 195 cm’dir. Masterchef Türkiye’nin güler yüzlü jürileri arasında yer alan Somer Şef, yemek bilgisi ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF RESTAURANT NEREDE?

Masterchef jürisi Somer Şef’in resturant Avustralya’nın Sydney kentindedir. Efendy ve Anason isimli 2 farklı konseptte olan restoranları bulunan Somer Şef, Avustralya’nın en tanınan isimleri arasında yer alıyor.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF SOMER ŞEF BURCU NE?

25 Mayıs doğumlu olan Masterchef jürisi Somer Şef burcu boğadır.

MASTERCHEF SOMER ŞEF EVLİ Mİ?

Masterchef Türkiye jürisi Somer Şef evli değildir. Önceki yıllarda Aslı Sivrioğlu ile evliliği sona ermişti. Somer şefin 2 çocuğu var.

masterchef nerede çekiliyor 2021