Masterchef'te yeni hafta heyecanı başladı. Geçtiğimiz hafta Kıvanç'ın elenmesinin ardından bu hafta kimin eleneceği merak konusu oldu. Yarışmada yeni bölümün başlamasına kısa bir süre kaldı. Masterchef, bu akşam tv8'de saat 20.00'de ekranlara gelecek. Yarışma başlamadan önce Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu'nun kim olduğu merak konusu haline geldi. Somer Sivrioğlu'nun hayatını merak eden internet kullanıcıları, "Masterchef Somer nereli, boyu, yaşı, burcu ve restoranı" aramalarını yapıyor. Peki Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ASLEN NERELİ

Masterchef Somer Sivrioğlu, İstanbul'da doğdu. Aslen nereli olduğu hakkında pek bilgi bulunmayan Sivrioğlu, küçük yaşlarda aşçılığa olan hayranlığını fark etti. Lise eğitimini İstanbul'da alan Somer Sivrioğlu, daha sonra Ankara'da üniversite eğitimini tamamladı. Yurt dışına çıkan ve Avustralya'ya yerleşen Somer Sivrioğlu, Avustralya'da 2 farklı Türk restoranı açtı. Avustralya'da Türk yemeklerini tanıtan Masterchef Somer, ülkenin en tanınan isimlerinden biri oldu.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU YAŞI KAÇ

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu, 1971 yılında doğdu. 25 Mayıs'ta doğum günü olan Somer Sivrioğlu, kısa süre içinde 49 yaşına girecek.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU BURCU NE

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu, boğa burcunun özelliklerini taşıyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU BOYU KİLOSU KAÇ

Masterchef Somer Sivrioğlu'nun 1,95 boyunda ve 125 kilo olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU RESTORANI NEREDE

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da Efendy ve Anason isminde iki farklı restoranı bulunuyor. Sivrioğlu, Avustralyalılara Türk yemeklerini tanıtmaya devam ediyor.

masterchef mehmet şef kızı kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor