Masterchef'ye yeni hafta heyecanı Pazartesi günüyle birlikte başlayacak. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, şampiyonluk adayı 4 isim kalırken şeflerin de heyecanı giderek artıyor. Bu sezon 2. kez jürilik görevini üstlenen Somer Sivrioğlu'nun hayatı ise merak konusu oldu. Peki Somer Şef kimdir? Aslen nereli, boyu, sevgilisi ve evli olup olmadığı, son dönemin en çok aranan konuları haline geldi. İşte detaylar...

MASTERCHEF SOMER ŞEF KİM

Masterchef jürilerinden Somer Şef, Ankara'da gördüğü üniversite eğitimi sonrası Avustralya'ya gitti. Avustralya'da birçok restoranda çalışan ve kendini geliştiren Somer Sivrioğlu, daha sonra restoran açtı. Avustralya'da iki farklı restoranı bulunan Somer Şef, ülkeye yerleşti. Masterchef yarışması nedeniyle Türkiye'ye gelen Somer Şef'in, yarışma sonrası Avustralya'ya yeniden gidip gitmeyeceği ise bilinmiyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MASTERCHEF SOMER ŞEF ASLEN NERELİ

Masterchef Somer Şef, İstanbul'da doğdu ve eğitimi için Ankara'ya gitti. Somer Şef'in aslen İstanbullu olduğu iddia edilirken bu konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU - KİLOSU

Masterchef Somer Şef, 1,95 boyunda ve 125 kilodur.

MASTERCHEF SOMER ŞEF EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ KİM

Masterchef Somer Şef, yarışma öncesine dek Aslı Sivrioğlu ile birlikteydi. Yarışma sırasında Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla beraber olduğu iddiaları ortaya atıldı. Çok geçmeden Aslı Sivrioğlu - Somer Sivrioğlu çifti, adliyeye giderek 18 evlilik hayatlarına son noktayı koydu. Somer Sivrioğlu'nun bir sevgilisinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

mehmet yalçınkaya şef eli ne oldu parmakları yok mu