Masterchef Türkiye jürilerinden olan Somer Sivrioğlu şef, mesleki deneyimi ve hayatı ile merak edilmeye devam ediyor. Şef Mehmet Yalçınkaya ve Şef Danilo Zanna ile birlikte Masterchef’i sunan Somer Sivrioğlu’nun yaşamına dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Masterchef Somer Sivrioğlu Şef kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularını soruyor. Somer şef hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Şef Somer Sivrioğlu, 1971 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ailesi tarafından işletilen restoranda çalışan ve üniversiteyi Ankara’da okuyan Somer Sivrioğlu, daha sonra Avustralya’ya gitti ve çeşitli restoran ve mekanlarda çalıştı. Avustralya’da restoranlar açan Somer Sivrioğlu tekrar Türkiye’ye döndü ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU NERELİ?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu İstanbulludur. İstanbul’da doğan ünlü şefin ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Türkiye’nin şeflerinden olan Somer Sivrioğlu 48 yaşındadır. 1.95 cm boyu olan Sivrioğlu’nun kilosunun 125 olduğu biliniyor.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli