Masterchef 2021 yarışmacılarından olan Şükrü Özsarı’nın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Masterchef Şükrü Özsarı nereli, Masterchef Şükrü Özsarı kimdir, Masterchef Şükrü Özsarı kaç yaşında instagram hesabı ne, Masterchef Şükrü Özsarı mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Final turunda gösterdiği başarı ile ilk 16 yarışmacı arasına girmeye hak kazanan ve şeflerin övgüsünü alan Şükrü Özsarı, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Masterchef 2021’de ikinci grupta yer alan ve kendi grubunun en başarılı ismi olarak ana kadroya dahil olan Şükrü Özsarı, şampiyonluk için mücadelesini sürdürecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın yeni sezonunda yer alan Şükrü Özsarı’nın aslen nereli olduğu, hayatı, yaşı ve hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Masterchef Şükrü Özsarı nereli kimdir?

Masterchef 2021 yarışmacısı Şükrü Özsarı İzmirlidir. Yarışmaya İzmir’den katılan Özsarı, kendi alanında eğitimli bir aşçı olarak öne çıkıyor. Elemelerde jüri üyelerinden 2 evet oyu alıp üst tura çıkan, 3’lü düelloda ise başarılı olamayan ve elenen Özsarı, yedek olarak tekrar programa dahil olmuştu. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen ve aşçılık kariyerini seçmekten asla pişmanlık duymadığını dile getiren Şükrü Özsarı, ana kadroda yarışmaya devam ediyor.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor

Masterchef Şükrü Özsarı kaç yaşında?

1993 doğumlu olan Masterchef 2021 yarışmacısı Şükrü Özsarı 28 yaşındadır. Özsarı’nın 1 erkek kardeşi ve 1 ablası var. Yarışmada en büyük destekçisi ailesi ve yakınları oldu. Ablasının sıkı bir Masterchef izleyicisi olduğu biliniyor.

Masterchef Şükrü Özsarı mesleği ne iş yapıyor?

Masterchef 2021 yarışmacısı Şükrü Özsarı’nın mesleği aşçılıktır. Masterchef Şükrü Özsarı aşçılık ve yemek sektörü işi yapıyor. Yarışmada yaptığı ciğer ile jürinin takdirini kazanmıştı.

Masterchef Şükrü Özsarı instagram hesabı adresi

Masterchef yarışmacısı Şükrü Özsarı’nın instagram hesabı adresi @sozsari’dır. 69 gönderisi bulunan yarışmacıyı 3275 kişi takip ediyor.

masterchef somer sivrioğlu aslen nereli restoranı nerede