Masterchef Türkiye’nin en dikkat çekici yarışmacıları arasında olan ve TV8’de yayınlanan yarışmadan elenerek takipçilerini şaşırtan Suna Aydın’ın şimdilerde ne iş yaptığı merak ediliyor. Yarışmanın renkli ismi Suna Aydın’ın elendikten sonra ne yaptığını öğrenmek isteyenler bu konuyu araştırmaya devam ediyor. Masterchef Suna Aydın’ın mekanı nerede? Restoranı ve lokantası nerede? Suna Aydın’ın yaşı kaç? Burcu ne? soruları yanıt buldu. Masterchef Türkiye’den geçtiğimiz haftalarda elenen Suna Aydın ile ilgili merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF SUNA AYDIN’IN MEKANI NEREDE? MEKANIN ADI NEDİR?

Masterchef Suna Aydın’ın mekanı İstanbul’dadır. Yarışma devam ederken Sual Restaurant adını verdiği mekanı açan Suna Aydın, yarışmadan elendikten sonra vaktinin çoğunu kendi mekanında geçiriyor.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

MASTERCHEF SUNA AYDIN’IN RESTORANI NEREDE?

Masterchef Suna Aydın’ın restoranı İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunuyor. Sual Restoranda Anadolu lezzetleri ve kahvaltı seçenekleri var. Reşitpaşa Mahallesi, Doğanevler Caddesi, No: 59 / 1 Sarıyer adresinde bulunan Masterchef Suna Aydın’ın restoranı sabah 9’dan akşam 22’ye kadar açık kalıyor.

MASTERCHEF SUNA AYDIN’IN YAŞI KAÇ? BURCU NE?

Masterchef Suna Aydın’ın yaşı 33’tür. Suna Aydın’ın burcu terazidir.

şef mehmet yalçınkaya aslen nereli