2019 yılında Masterchef Türkiye’de, 2020 yılında Survivor’da yarışan ve üçüncü olan Yasin Obuz’un hayatı merak ediliyor. Masterchef 2020’ye konuk olan Yasin Obuz’un yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Yasin aslen nereli, kimdir, doğum tarihi ne? Masterchef Yasin evli mi, burcu ne, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Önceki yıllarda Yemekteyiz programına da katılan Yasin Obuz, Kısmetse Olur adlı evlilik programında da yer almıştı. Televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Yasin Obuz, Masterchef performansının ardından Survivor’daki mücadelesi ile dikkat çekmişti. Birçok yarışmacıyı geride bırakarak finale yükselen Yasin Obuz, üçlü finalin ardından üçüncü olarak Survivor 2020’yi tamamlamıştı. Masterchef 2020’nin 17 Aralık 2020 Perşembe akşamı yayınlanan bölümüne katılan Yasin Obuz’un hayatı hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

MASTERCHEF YASİN KİMDİR?

Masterchef Türkiye’de ve Survivor’da yarışan Yasin Obuz 1988 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında ailesi ile birlikte Antalya’ya taşındı. Spor Fakültesi’nde eğitim gören Yasin Obuz, çalışma hayatına erken yaşlarda başladı. Bir dönem Kıbrıs’ta çalışan Yasin Obuz, Masterchef programına katılmasının ardından İstanbul’un Fatih ilçesi Sirkeci semtinde Pilavcı Hırşit adında bir dükkan açtı. Survivor 2020’ye katılan ve üçüncü olan Yasin Obuz, yarışmanın ardından müziğe yöneldi ve Ala adını verdiği şarkısına klip çekti. Bir video sitesinde 20 milyon kez izlenen klip büyük ses getirdi.

Masterchef Mehmet şef kim, kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne?

Yasin Obuz

MASTERCHEF YASİN ASLEN NERELİ?

Masterchef yarışmacılarından olan Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Antalya’da ve Kıbrıs’ta yaşayan Yasin Obuz, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF YASİN DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz’un doğum tarihi 21 Kasım 1988’dir. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, küçük yaşlarından itibaren birçok spor branşı ile yakından ilgilendi. Jimnastik, voleybol ve basketbol oynayan Yasin Obuz, ilk lisansını 1998 yılında alıp futbol daoynadı.

MASTERCHEF YASİN BURCU NE?

21 Kasım doğumlu olan Masterchef Yasin’in burcu Akrep’tir.

Masterchef Somer Şef (Sivrioğlu) nereli, yaşı, burcu, boyu, eşi, restaurantı nerede?

MASTERCHEF YASİN EVLİ Mİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan Yasin Obuz evli değildir. Daha önce evlendiği bilinen Yasin Obuz’un, Masterchef’e katıldığı dönemde boşandığı biliniyor.

Yasin Obuz

MASTERCHEF YASİN MESLEĞİ NE?

Masterchef Türkiye’de yarışan Yasin Obuz’un mesleği aşçılıktır. Bu mesleğine bir de müzisyenlik ekleyen Yasin Obuz, müzikle yakından ilgilenmeye devam ediyor.