Masterchef Türkiye’nin en renkli yarışmacısı olan Yasin Obuz, yaptığı hareketler, kurduğu cümleler ve girdiği polemiklerle gündemdeki yerini koruyor. Masterchef Yasin kimdir? Nereli? Masterchef Yasin’in pilavcı dükkanı nerede? soruları sıkça soruluyor ve Yasin Obuz’un hayatına ve yaptığı işe ilişkin detaylar merak ediliyor. Masterchef Yasin’in hayatı, memleketi ve pilavcı dükkanına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF YASİN ASLEN NERELİ?

Masterchef Yasin aslen Diyarbakırlıdır. 1989 doğumlu Yasin Obuz, üniversite eğitimini spor fakültesinde tamamladı. Yasin Obuz’un ailesi Antalya’da yaşıyor. Yemekteyiz programı ile tanınan Masterchef Yasin, 32 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Masterchef Türkiye yarışmasının en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Yasin Obuz, yarışmanın şampiyonunun belli olduğunu, ikinciyi merak ettiği söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. Yasin Obuz’un Kısmetse Olur evlilik programına da katıldığı ortaya çıkmıştı. Farklı tv programlarında görünen ve bir dönem Survivor yarışmacısı olan Taner’in de yakın arkadaşı olan Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’de yarışmaya devam ediyor.

somer sivrioğlu restoranı nerede

MASTERCHEF YASİN PİLAVCI DÜKKANI NEREDE?

Masterchef Yasin’in pilavcı dükkanı İstanbul Fatihtedir. Sirkeci bölgesinde bulunan ve adı Pilavcı Hırşit olan dükkanı işleten Masterchef Yasin Obuz, yarışmanın favori adaylarından biri olmayı sürdürüyor. Pilavcı dükkanı bulunan ve yarışma yemeklerini başarıyla tamamlayan Masterchef Yasin’in finale kalacağı iddia ediliyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede