Masterchef Türkiye’nin en renkli yarışmacısı Yasin Obuz, katıldığı evlilik programı, yemek programı, arkadaşları ve söylediği sözler ile yeniden gündeme geldi. Son haftalar en popüler isimleri arasında yer alan Masterchef Yasin’in Ece Erken’e küfür ettiği iddia edildi. Masterchef Yasin’in ayrıca, Survivor’da yarışan Taner Tolga Tarlacı ile kavga ettiği de iddialar arasında yerini aldı. Masterchef Yasin’in hakkındaki iddialar ve cevapları haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF YASİN ECE ERKEN’E KÜFÜR MÜ ETTİ?

Masterchef Yasin’in Ece Erken’e küfür ettiği iddia edildi. Daha önce Yemekteyiz programında yarışan Yasin Obuz’un kendisine ağır küfürler ettiğini kaydeden Ece Erken, Yasin Obuz’a dava açacağını dile getirmişti. Taner Tolga Tarlacı hakkında konuştuğunu söyleyen Ece Erken, Taner’in arkadaşı Yasin Obuz’un kendisine ağza alınmayacak küfürler ettiğini söyledi.

danilo zanna - tuğçe demirbilek

MASTERCHEF YASİN İLE TANER TOLGA TARLACI KAVGA MI ETTİ?

Masterchef Yasin’in, Survivor’da yarışan Taner’le kavga ettiğine dair bir bilgi bulunmuyor. İkilinin yakın arkadaş olduğu ve bir dönem aynı evde yaşadıkları biliniyor. Masterchef Yasin ayrıca Taner Tolga Tarlacı ile dünyanın farklı yerlerini gezerek çekimler yapmış ve bunu sosyal medya aracılığı ile paylaşmışlardı.

mehmet yalçınkaya