Masterchef'te geçtiğimiz hafta Rıfat yarışmaya veda etti ve şampiyonluk adayı 5 isim kaldı. Yarışma heyecanı gitgide artarken daha önce yarışmaya veda eden isimler de merak ediliyor. Yarışmanın en iddialı isimlerinden olan ancak kısa bir süre önce elenen Yasin Obuz'un hayatı da merak konusu haline geldi. Peki Masterchef Yasin Obuz kimdir? Nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİM?

Masterchef'in eski yarışmacılarından Yasin Obuz, Diyarbakır'da doğdu. Üniversite eğitimini gastronomi üzerine değil spor akademisi üzerine alan Masterchef Yasin, İstanbul'a geldikten sonra pilavcı açtı. Yemekteyiz programına katılan, ardından Kısmetse Olur programında müstakbel eş arayan Yasin Obuz, yarışma öncesi pilav dükkanında çalışmaya devam ediyordu. Masterchef'e başladıktan sonra pilav dükkanını bırakan Yasin Obuz, yarışmadan elendikten sonra yeniden dükkanına döndü.

somer sivrioğlu

MASTERCHEF YASİN NERELİ

Masterchef Yasin Obuz, Diyarbakır'da doğdu ve aslen Diyarbakırlı olduğu belirtiliyor. Ailesinin bir süre sonra Antalya'ya taşındığı Yasin, kendisi de kariyerini İstanbul'da sürdürme kararı almıştı.

MASTERCHEF YASİN KAÇ YAŞINDA

Doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmeyen Yasin Obuz, 1989 yılında doğdu. 30 yaşındaki Yasin Obuz'un İstanbul Sirkeci'de pilav dükkanı bulunuyor. Yasin Obuz'un Masterchef yarışmasından ayrıldıktan sonra pilav satışlarının adeta patlama yaptığı ifade ediliyor.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

MASTERCHEF YASİN EŞİ

Masterchef yarışmacılarından Yasin Obuz'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise evli olup olmadığı... Bir süre önce "Kısmetse Olur" programına katılan Yasin Obuz evli değil. Yasin Obuz'un Instagram hesabında da sevgilisiyle çekilmiş bir fotoğrafı yer almıyor. Bu durum, Yasin Obuz'un sevgilisinin olmadığı şeklinde yorumlanıyor.

MASTERCHEF YASİN ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmacılarından Yasin Obuz, Masterchef'in 62. bölümünde yarışmaya veda etti. Son bölümlere kadar yarışmada yer alması beklenen Yasin Obuz'un elenmesi, şaşkınlık yarattı.

mehmet yalçınkaya şef eli ne oldu