Masterchef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Bugün başlayacak yeni bölümlerle birlikte 3 gün boyunca Masterchef Türkiye heyecanı yaşanacak. Masterchef'te geçtiğimiz hafta Mustafa elenirken yarışma gitgide daha çekişmeli hale geliyor. Masterchef Türkiye'nin en iddialı isimlerinden biri olan Yasin Obuz da programdaki renkli kişiliğiyle dikkat çeken bir isim haline geldi. Peki Masterchef Yasin kimdir? Hayatı, nereli olduğu ve pilavcı dükkanıyla ilgili tüm ayrıntıları, haberimizde bulabilirsiniz.

MASTERCHEF YASİN NERELİ

Masterchef Yasin, Diyarbakır'da doğdu. Üniversite eğitimini spor alanında yapan Yasin Obuz, İstanbul'a taşındı. Yasin Obuz'un ailesi ise Antalya'ya yerleşti. Yarışmada şampiyon olacağını her fırsatta dile getiren Masterchef Yasin, Survivor'ın ünlü yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın da en yakın arkadaşlarından biri.

masterchef mehmet yalçınkaya şef

MASTERCHEF YASİN KAÇ YAŞINDA

Masterchef yarışmacılarından Yasin Obuz, 1989 doğumlu, yani 30 yaşında. Yasin Obuz'ın hangi ay ve günde doğduğu ise bilinmiyor.

MASTERCHEF YASİN ELENDİ Mİ?

"Masterchef Yasin elendi mi? soruları da yanıt buldu. Masterchef yarışmacısı Yasin, yarışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta programda Mustafa elendi.

MASTERCHEF YASİN PİLAVCI DÜKKANI

Öte yandan Masterchef Yasin'in pilavcı dükkanı da merak edilen konulardan biri oldu. Masterchef Yasin'in İstanbul Fatih'te pilavcı dükkanı bulunuyor. Sirkeci'de bulunan Pilavcı Hırşit, Masterchef Yasin'in dükkanı. Masterchef Yasin'in yarışma sonra erdikten sonra Fatih'teki dükkanına dönerek çalışmaya devam etmesi bekleniyor.

somer sivrioğlu şef