Masterchef’in geçen yıl yayınlanan ikinci sezonunda yarışan Yasin Obuz, daha sonra aynı kanalda yayınlanan Survivor 2020’ye katılmış ve son üçe kalarak büyük bir başarı elde etmişti. Masterchef ve Survivor maceralarının ardından müziğe yönelen Yasin Obuz, Masterchef 2020’ye konuk oldu. Yasin Obuz’un hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Masterchef Yasin Obuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Yasin ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularının cevabını araştırmaya başladı. Renkli kişiliği ve sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Yasin Obuz, bir video sitesinde yayınladığı Ala adlı şarkısı ile de çok konuşuldu. 20 milyon izlenmeye kavuşan şarkısı ile yeni bir yeteneği daha ortaya çıkan Yasin Obuz’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, mesleği ve ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİMDİR?

Masterchef 2020’ye konuk olarak katılan Yasin Obuz 1988 yılında dünyaya geldi. Spor fakültesinde eğitim gören ve televizyon ekranlarında ilk olarak Yemekteyiz programında izleyicilerin karşısına çıkan Yasin Obuz, ayrıca Kısmetse Olur adlı evlilik programına da katıldı. Bir dönem Kıbrıs’ta çalışan ve Masterchef 2019 sezonunda yarışan Yasin Obuz, daha sonra Survivor 2020’nin kadrosunda yer aldı ve üçüncü oldu. Müziğe yönelen ve Ala adlı şarkısına klip çeken Yasin Obuz’un müzikle ilgili yeni projeleri olduğu biliniyor.

Masterchef Mehmet Şef evli mi, ailesi, eşi ve kızı kim?

Yasin Obuz

MASTERCHEF YASİN OBUZ NERELİ?

Masterchef Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Yasin Obuz’un ailesi Antalya’da yaşıyor. Yasin Obuz bir süredir yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KAÇ YAŞINDA?

1988 doğumlu olan Masterchef Yasin Obuz 32 yaşındadır.

MASTERCHEF YASİN MESLEĞİ NE?

Masterchef Yasin Obuz’un asıl mesleği aşçılıktır. Pilavcı dükkanı bulunan ve kariyerini bu yönde geliştiren Yasin Obuz, müzikle de yakından ilgileniyor.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Yasin Obuz

MASTERCHEF YASİN NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef yarışmacısı olan ve ardından Survivor 2020’de de yarışan Yasin Obuz şarkıcılık yapıyor. Yasin Obuz’un İstanbul Fatih’te Pilavcı Hırşit adı ile bir dükkanı da bulunuyor.