Kanal 7’nin çok sevilen Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Haziran özeti fragmanı dizi severler için paylaşıldı. Masum’un son bölümünde Modi ailesinin İsviçre’deki macerası devam edecek. Önemli bir iş bağlantısı yapmak için İsviçre’ye giden Ahem ve Jigar’a Rashi de eşlik etmişti. Daha sonra ise Kokila gelini olan Gopi’yi de yanına alarak onların peşinden gitmişti. Önemli bir iş ortaklığı kurmaya çalışan Ahem, Modi ailesinin de katılacağı bir organizasyonda yer alacak. Bir masada oturan Kokila, Rashi ve Jigar’a Gopi eşlik etmeyecek ve ayrı bir masaya oturacak. Kokila ise Gopi gelinin kendi masalarına gelmesini isteyecek ve ancak Gopi bu daveti kabul etmeyecek. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 71. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Çekimlerine İsviçre’de devam edilen dizi yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Masum dizisinin merak edilen yeni bölüm tanıtım fragmanı ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 1 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde iş toplantısına katılanları eleştiren Rashi, deri ceketin kendi üzerinde daha iyi duracağını söyleyince Kokila tarafından azarlanacak. Herkesin kendi kültürüne göre giyindiğini söyleyen Kokila, kendilerinin de Hindistan kültürünün parçası olan elbiseler seçtiklerini, bu yüzden Rashi’nin de kendi kültürüne saygı duyması gerektiğini söyleyecek.

MASUM 71. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜ FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 71. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. İş toplantısında kendisini tutamayan Rashi, diğer konukların kıyafetleri hakkında da konuşmaya devam edince Kokila’dan fırça yiyecek. Gopi olayları uzaktan izlerken, Rashi ve Kokila Jigar’a davetliler hakkında sorular soracak ve iş toplantısında kimlerin yer aldığını öğrenecek.