Masum son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da başlayan Hint dizisinin fragman ve yayın detaylarını araştıran izleyiciler, Masum 10. Bölüm fragmanı yayında mı? Masum 1 Nisan fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arıyor. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve ülkemizde Masum adıyla yayınlanmaya başlayan Hint yapımı dizide birbirine karakter olarak zıt olan 2 kuzenin öyküsü ekranlara geliyor. Masum yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 10. BÖLÜM FRAGMANI – 1 NİSAN FRAGMANI

Masum dizisi 10. bölüm fragmanı olan 1 Nisan fragmanı yayına girdi. Sevilen Hint dizisinin son bölümü 1 Nisan 2020 Çarşamba günü, saat 16.10’da Kanal 7 ekranında yayınlanacak. Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in rol aldığı, masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisinin yeni bölümü dizi severler ile buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İçeriğimizde yer alan Masum’un son bölüm fragmanı ile yeni bölüme dair ipuçlarına ulaşılabilir. Evlatlık olan Gopi’nin yürek yakan hikayesi yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.