Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdüren Masum 101. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Masum’un yeni bölümünde Rashi eski günleri anımsayacak. Zor durumda kaldığı bir anı hatırlayan Rashi bunları düşünürken yanına Jigar gelecek ve Rashi’ye baş ağrısının geçip geçmediğini soracak. Rashi, baş ağrısının geçmediğini söyleyince Jigar, Rashi’ye ev işleri yüzünden aşırı strese girdiğini söyleyecek ve başına masaj yapabileceğini söyleyecek. Rashi ise yalanı ortaya çıkmasın diye Jigar’a yatmasını, başının ağrısının birazdan geçeceğini söyleyecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Temmuz özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen dizisi Çarşamba günü saat 16.10’da ekranlarda olacak.

MASUM 101. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 101. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un 101. Bölümünde yine izleyenleri heyecanlandıracak önemli gelişmeler yer alacak. Saf bir kız olan Gopi’nin ve uyanık bir kız olan Rashi’nin Modi ailesinin konağında geçen hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE OKU – MASUM 1 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Temmuz Çarşamba özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin oyuncu kadrosunda yer aldığı Hindistan yapımı Masum dizisi 101. Bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.