Ekranların sevilen Hint yapımları hız kesmeden yaz aylarında da sürüyor. Masum 102. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 102. Bölümünde Urmila ile Rashi Kokila’ya yeni bir oyun oynayacak. Urmila Modi’lerin evini aradığında telefonu Kokila açacak. Sesini değiştirerek konuşan Urmila, Rashi’nin törende şarkı söylememesini isteyecek. Kokila ise arayanın kim olduğunu anlamaya çalışacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 2 Temmuz 2020 Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi her zaman ki saatinde son bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM 102. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 2 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi 2 Temmuz Perşembe özeti fragmanı olan Masum 102. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Modi ailesine gelin olan saf gelin Gopi ile uyanık gelin Rashi’nin öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizide birbirine tamamen zıt karakterleri olan 2 kuzenin hikayesi ekrana taşınıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. Ailesi kendisi daha bebekken ölen, dayısı tarafından evlatlık alınıp büyütülen Gopi’nin dram dolu hayatı, Modi ailesinin konağında sürüyor. Kokila, kendi gençlik zamanına benzettiği Gopi’ye sahip çıkmaya devam ederken, Urmila ve Rashi ise Gopi’nin sevilen biri olmaması için ellerinden geleni yapıyor.