Masum 103. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı tanıtımı Cuma özeti ekranlara geldi. Masum dizisinin son bölümünde Jigar konağı birbirine katacak. Kendisine söylenen yalanlardan sıkılan Jigar, Rashi’ye daha önce söylemediği sözleri söyleyecek. Rashi’yi köşeye sıkıştıran Jigar, ondan tüm gerçekleri öğrenmeye çalışacak. Rashi gerçekleri yine gizleyince bu kez olan biten her şeyi herkese anlatmakla tehdit edecek. Hetal ise öncesinde oğluna sorunun ne olduğunu soracak ancak tatmin edici bir yanıt alamayacak. Yeni bölüme Ahem ile Gopi’nin yakınlaşması da ayrıca damga vuracak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan 3 Temmuz Cuma fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı.

MASUM 103. BÖLÜM FRAGMANI İZLE KANAL 7

Masum dizisi 103. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından yayına alındı. Masum’un yeni bölümünde Jigar’ın sahneleri izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Rashi’nin yalanlarından bıkan Jigar ona olan tüm öfkesini kusacak. Rashi ise durumu kurtarmaya çalışacak ve diğerlerinin duymaması için elinden geleni yapacak. Jigar tüm bunlara karşın herkesle konuşmak için harekete geçecek.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI İZLE 3 TEMMUZ CUMA

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum yeni bölüm fragmanı 3 Temmuz Cuma tanıtımı yayına girdi. Masum dizisinin 103. Bölümü Kanal 7 televizyonunda saat 16.10’da başlayacak. Gopi’nin ve Rashi’nin hikayesi kaldığı yerden devam edecek.