Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınını sürdürüyor. Masum dizisi izle, Hint dizi fragmanları izle aramaları yapanlara iyi haber geldi. Masum 103. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisinin 103. Bölümünde Hetal, üzgün hallerini gördüğü oğlu Jigar’a sorunun ne olduğunu soracak. Jigar herhangi bir sorun olmadığını söyleyecek. Hetal, yaşadığı her ne problem varsa kendisiyle paylaşabileceğini dile getirecek. Jigar ise olan biten konusunda annesine bir şey söylemeyecek. Hetal, Jigar ve Rashi’nin odasını Gopi’nin süslediğini söyleyecek ve odasına gitmesini isteyecek. Jigar ise isteksiz şekilde odasına gidecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 3 Temmuz 2020 Cuma özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

MASUM 103. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi 103. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Jigar’ın son günlerde yaşadığı olayların devamı ekranlara gelecek. Jigar, eski kız arkadaşının kendisine söylediklerini unutamayacak. Rashi ise yeni bölümde gözyaşlarına boğulacak. Rashi’yi neyin ağlattığı sorusu 103. Bölümde yanıt bulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 3 TEMMUZ 2020 CUMA ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 3 Temmuz 2020 Cuma özeti fragmanı yayına girdi. Modi ailesinin gelini olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi her gün saat 16.10’da başlıyor. Gopi’nin dram dolu hikayesi günlük olarak ekranlara geliyor.