Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden Masum 105. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum’un 105’inci bölümünde Jigar’a kendisini affettiremeyen ve evi terk eden Rashi, intihar ederek hayatına son vermeye çalışacak. Rashi’nin sahte bir intihar teşebbüsünde bulunduğunu düşünen Jigar, onun bu hareketine inanmayacak. Hastanede konuştuğu doktor ise Rashi’nin gerçekten intihar etmeye çalıştığını, rol yapılabilecek bir durum olmadığını Jigar’a anlatacak. Doktorun sözlerinin ardından Jigar’ın ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 5 Temmuz Pazar özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Masum dizisinin başlama saati yine 16.10 olacak.

MASUM 105. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 105. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi’nin intiharına inanmayan Jigar, onun yine oyun oynadığını düşünecek. Planları işe yaramayan Rashi ise eşyalarını toplayıp Urmila’nın yanına dönecek. Rashi, Jigar’ın kendisini gelip alacağından emin şekilde Urmila’nın söylediklerini dinlemez. Kokila ise Rashi ile Jigar arasında olan biteni anlamaya çalışacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 5 TEMMUZ PAZAR ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi 5 Temmuz Pazar özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Başrollerde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis olan Masum dizisinin son bölümünde Rashi’nin kendi başına kurduğu planların nasıl bir sonuca ulaşacağı sorusu cevap bulacak. Jigar’ın geri adım atıp atmayacağı 105. Bölümde belli olacak. Kanal 7 televizyonunda her gün yayınlanan Masum dizisi kaldığı yerden aynı heyecanla devam edecek.

Not: Kanal 7 tarafından bir önceki günün fragmanı yüklenmiştir. Kanal 7 yeni fragmanı yayınladığında sayfamızda da güncellenecektir.