Ekranların sevilen ve büyük ilgiyle takip edilmeye devam eden Hint yapımlarından olan Masum dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Masum 108. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin 108. Bölümünde Urmila, Kokila’ya karşı bir oyun oynamak isteyecek ancak kendi kazdığı kuyuya düşecek. Rashi’nin Modi ailesinin evine dönmesi için yaptığı planlar tutmayan Urmila, Kokila’nın Daval hamlesine karşı yeni planlar geliştirecek. Evden kovulan Rashi’nin durumu belirsizliğini koruyacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 8 Temmuz Çarşamba özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7 televizyonunda yayınlanan dizi Çarşamba günü saat 16.10’da son bölümü ile yayında olacak. Masum dizisinin 108. Bölümünde heyecan sürecek.

MASUM 108. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi 108. Bölüm özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Urmila, Modi ailesinden intikam almak için Kinjal’i Modi ailesinin evine gönderecek. Kokila, kızına karşı yapılan bu hakarete sessiz kalmayacak ve Urmila’nın evine gidecek. Daval’ın hiçbir şeyden haberi olmadığını anlayan Kokila, Daval’a Urmila’nın yaptıklarını anlatacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 8 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 8 Temmuz Çarşamba özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Urmila, karşısında Kokila’yı görünce Rashi’yi almaya geldiğini zannedecek. Ancak Kokila Daval’ı götüreceğini söyleyecek. Urmila ve Rashi bu cevap karşısında büyük bir şok yaşayacaklar. Planları yine tutmayan Urmila’nın ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.