Kanal 7 ekranlarının çok izlenen Hint yapımlarından Masum dizisi 109. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Masum’un 109. Bölümünde Urmila ve Rashi yeni bir plan yaparak Kokila’nın annesine yanına gidecekler ve Kokila’nın Rashi’yi evden kovduğunu anlatıp yardım isteyecekler. Kokila’nın annesinin sözünü dinlediğini bilen Urmila, olayları abartarak büyükanneye anlatacak ve onu alıp Modi ailesinin evine götürecek. Büyükannenin ise her şeyi unutup tekrar hatırlaması ve sonra yeniden unutması işleri zorlaştıracak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 9 Temmuz özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hindistan yapımı dizisi Perşembe günü saat 16.10’da yayına girecek.

MASUM 109. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 109. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin 109. Bölümünde Kokila ve Hetal, büyükanneye Rashi ile ilgili tüm gerçekleri anlatmak için uygun bir zamanı bekleyecekler. Büyükanne ise Kokila’yla konuşup her şeyi bildiğini söyleyecek ve Kokila’ya davranışlarından dolayı kızacak. Kokila’nın Rashi ile ilgili gerçekleri büyükanneye anlatıp anlatmayacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 9 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Hint yapımı Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 9 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde Kinjal ile Daval Modi ailesinin evinde kalmaya devam edecek. Urmila ve Rashi ise konağa dönebilmek için yeni planlarını devreye sokacak.