Masum dizisi son bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum’un 11. Bölüm fragmanı olan Masum 2 Nisan Perşembe fragmanı dizinin sosyal medya mecraları tarafından paylaşıldı. Kokila’nın Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlayacağı yeni bölümde Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gidecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu da yanıt bulmuş oldu. 2 Nisan Perşembe günü saat 16.10’da yayınlanan Masum’un yeni bölümünde Kokila, olanlardan Gopi’yi sorumlu tutacak. Gopi’nin masumiyetini kanıtlayıp kanıtlamayacağı 11. Bölümde belli olacak.

MASUM 11. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi 11. Bölüm fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Kokila, Gopi’yi bir kenara çekecek ve oğlunu mutlu etmediği için azarlayacak. Hetal ise Kokila’nın yanına gelecek ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyleyecek. Hetal, yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünecek. Kinjal ise buna itiraz edecek.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 2 NİSAN FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 2 Nisan Perşembe fragmanı izleyici ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde Rashi, evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak edecek ve olayları çözmesi için annesini çağıracak. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışacak. Kokila bunu fark edecek ve Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünerek onu azarlayacak. Gözyaşlarına boğulan Gopi’nin masum olduğunu ispat etmeye çalışması son bölümün konusu olacak.