Masum 110. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7 televizyon kanalında günlük olarak yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinin 110. Bölümünde Modi ailesinin evinde saat krizi çıkacak. Ahem’in saati kaybolacak ve tüm oklar Daval’ı işaret edecek. Ahem, Daval’ın saatini çok beğendiğini ve daha sonra saatin kaybolduğunu annesi Kokila’ya söyleyecek. Kinjal ise Daval’a saatini unuttuğunu söyleyerek Ahem’in saatini getirecek. Daval ise saatinin kolunda olduğunu söyleyecek. Saat krizinin nasıl sonuçlanacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Diğer taraftan Rashi, Jigar’a ile görüşebilmek için büyük çaba sarf edecek ancak Kokila duruma el koyup Rashi’yi yine kovacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 10 Temmuz özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Sevilen dizisi her gün saat 16.10’da seyircilerle buluşmaya devam edecek.

MASUM 110. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 110. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. İzleyicilerin merakla beklediği tanıtım fragmanında Modi ailesinin evinde kalan Daval ile Kinjal’ın zor durumda kaldığı görüntüler ekrana yansıdı. Kokila’nın Rashi konusundaki kararlılığı da tanıtıma yansıyan bir diğer görüntü oldu.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 10 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 10 Temmuz özeti fragmanı Kanal 7’nin sayfalarından paylaşıma sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu dizide karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin ibretlik hikayesi ekrana taşınıyor.