Ekranların en çok izlenen Hint yapımlarından olan Masum dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Masum 113. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 113. Bölümünde, başına aldığı darbeyle ölümle burun buruna gelen Gopi hayati tehlikeyi atlatıp gözlerini açacak. Ahem ve Kokila ise Gopi’nin başından bir an olsun ayrılmayacaklar. Özellikle Ahem, Gopi’nin bir an önce iyileşmesi için büyük çaba sarf edecek. Kokila ise uyanan Gopi’ye, çok mutlu olduğunu, kendisinden her ne isterse yerine getireceğini söyleyecek. Gopi ise Kokila’ya “Rashi ablayı eve getir” diyecek. Bu isteğe şaşırmayan Kokila, yanına Hetal’i de alarak Rashi’nin annesi Urmila’nın evine gidecek. Kokila, Rashi gelinini eve götürmeye geldiğini söyleyince Urmila ve Rashi büyük şaşkınlık yaşayacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Temmuz özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi saat 16.10’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

MASUM 113. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 113. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizinin ülkemizde de önemli bir hayran kitlesi var. Kısa sürede çok sevilen dizi 113. Bölümü ile yayınını sürdürüyor. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis oyuncularının başrolü paylaştığı Masum dizisinde Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekranlara taşınıyor.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 13 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Temmuz özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizinin yeni bölümlerinde affedilen ve eve dönen Rashi’nin nasıl davranacağı, eski davranışlarına ve yalanlarına devam edip etmeyeceği sorularının yanıtı bulunacak. Diğer taraftan Urmila’nın bu gelişmeler karşısında nasıl bir tavır takınacağı da izleyicilerle buluşacak.