Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden devam ediyor. Masum 114. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizi severlerin merakla beklediği tanıtım fragmanına Ahem ile Gopi’nin yakınlaşması damga vurdu. Gopi ile yakından ilgilenen Ahem, onun bir an önce sağlığına kavuşması için seferber olacak. Gopi’nin iyileşmesi için çabalayan Ahem, Gopi ile daha fazla vakit geçirmeye başlayacak. Diğer taraftan Rashi, eski karakterine hızla geri dönecek. Annesi ile telefonda konuşan Rashi, “Değişmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama bu kimsenin umurunda değil. Artık buraya kadar, bu iş bitmiştir. Bundan sonra sen ne dersen o. Her sözünü harfiyen yerine getireceğim” diyerek Modi ailesine rest çekecek. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Temmuz özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı yeni bölümleri ile her gün ekranlarda kalmaya devam edecek.

MASUM 114. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum 114. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Zıt karakterli 2 kuzenin hikayesinin işlendiği dizi, masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım sloganı ile ekranlara geliyor. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanan dizide Rashi’nin ve annesinin kötülükleri Modi ailesine kök söktürmeye devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 14 TEMMUZ SALI ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Temmuz Salı özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Hetal, gelini Rashi’ye karşı yumuşayacak. Kokila ise Hetal’i bu konuda uyaracak. Jigar’ın Rashi öfkesinde bir azalma olmayacak ve Jigar Rashi’den uzak durmaya devam edecek.