Masum 115. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 115. Bölümünde Modi ailesindeki herkes Gopi’nin rahat etmesi için büyük çaba gösterecek. Rashi ise evdeki yerini sağlama almak için büyükanneyi kendi saflarına çekmeye çalışacak. Evdeki herkesin sırt çevirdiği Rashi’nin başarılı olup olmayacağı 115. Bölümde belli olacak. Ahem’in Gopi’ye olan desteği devam edecek ve bu yakınlaşmadan Kokila’da çok mutlu olacak. Gopi ise Ahem’in desteğinden dolayı büyük mutluluk yaşayacak. Urmila kızı Rashi’yi dolduruşa getirmeye devam edip yeni fikirler verecek. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi Çarşamba günü saat 16.10’da ekranlarda olacak.

MASUM 115. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 115. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi, Modi ailesine yük olduğunu düşünüp kendi işini kendisi yapmaya çalışacak ve dengesini kaybedip düşeceği sırada Rashi yetişip Gopi’yi tutacak. Kokila ve Hetal ise sesleri duyarak panik yapacaklar.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 15 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında her gün izleyici ile buluşan dizinin 115. Bölümünde Modi ailesinin evinde yine heyecan dolu bir bölüm ekranlara gelecek.