Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri yayınını aynı heyecanla sürdürüyor. Masum 116. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 116. Bölümünde Gopi, bir daha yürüyememe tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Ahem’in desteği ile ayağa kalkan Gopi bir anda yere yığılınca eve doktor gelip Gopi’nin ayaklarını kontrol edecek ve Gopi’nin ayaklarında bir sorun görmediğini söyleyecek. Gopi ise bacaklarını hissetmediğini dile getirecek. Gopi’nin bir daha yürüyüp yürüyemeyeceği sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 16 Temmuz özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Perşembe günü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 116. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU KANAL 7

Masum dizisi 116. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi iğne olmamak için doktora direnecek. Ahem gelip Gopi’yi sakinleştirecek ve iğne olması için yanında duracak ancak Gopi iğne olurken istemeden Ahem’e tokat atacak. Gopi’nin bu sakarlığına karşı Ahem’in ne yapacağı ise son bölümde ortaya çıkacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 16 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 16 Temmuz özeti fragmanı Kanal 7’nin paylaşımının ardından seyirci ile buluştu. Masum dizisinin son bölümünde Kinjal ve Urmila evlerine gelen kişiyi görüp şok olacak. Rashi ise Jigar’ın kendisiyle ilgilenmesi için yeni planlar kuracak.