Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri aynı heyecanla yayınını sürdürüyor. Masum 117. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un 117. Bölümünde Rashi, Gopi’nin hava alması için onu parka götürmek isteyecek. Kokila ise Rashi’ye birinin sorumluluğunu alabilecek kapasitede olmadığını söyleyecek ancak Hetal’in ricasını da kırmayıp izin verecek. Rashi, tekerlekli sandalyede olan Gopi ile birlikte evden çıkacak. Telefonla konuşurken ayağı kayan Rashi, Gopi’nin tekerlekli sandalyesini elinden kaçıracak. Gopi hızla dikenli tellerin olduğu yere doğru ilerlerken Ahem arkasından yetişmeye çalışacak. Kokila ve Hetal ise büyük korku yaşayacak. Gopi’nin dikenli tellere çarpıp çarpmayacağı sorusu 117. Bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 17 Temmuz Cuma özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin günlük Hint yapımlarından olan Masum dizisi saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM 117. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 117. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde Gopi büyük bir tehlikeyle karşılaşacak. Tekerlekli sandalyede kontrolsüz şekilde giden Gopi’nin dikenli tellere çarpmadan nasıl kurtulacağı sorusunun cevabı yeni bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisinde Rashi’nin beceriksizliğine karşı Kokila’nın ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 17 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 17 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen Hint yapımının yeni bölümü yine çok konuşulacak. Talihsiz gelin Gopi’nin maceraları her gün saat 16.10’da başlayan yapımla sürecek. Dizinin son bölümünde Gopi ölümle burun buruna gelecek. Ahem Gopi’yi kurtarmak için çırpınırken Kokila ve Hetal paniğe kapılacak.