Gopi ve Rashi’nin öyküsünün anlatıldığı Masum dizisi Kanal 7’de İkimizin Yerine dizisi final yaptıktan sonra başladı. Birbirine zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesi her gün Kanal 7’de yayınlanıyor. Saat 16.10’da başlayan Masum’un yeni bölümün fragmanı ve yayın detaylarını merak eden izleyiciler, Masum 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masum 3 Nisan 2020 Cuma fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan, ülkemizde Masum adıyla ekranlara gelmeye başlayan dizinin başrolünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis rol alıyor. Masum dizisinin son bölüm fragmanı ve merak edilen diğer detayları ortaya çıktı.

MASUM 12. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi 12. Bölüm fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Masum’un 12. Bölümü 3 Nisan Cuma günü saat 16.10’da Kanal 7’de yayınlanacak. Evlatlık olan Gopi’nin dramı ve hikayesi büyük bir merakla takip edilmeye devam ediyor.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 3 NİSAN FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 3 Nisan Cuma fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin sosyal medya sayfasından paylaşılan fragman kısa zamanda çok izlendi ve onlarca yorum aldı. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ve Pawan Kumar’ın oturduğu Hint dizisinde seyirci için sürpriz olacak yeni gelişmeler yaşanacak.