Kanal 7 ekranlarının Hint yapımları büyük bir heyecanla yayına devam ediyor. Masum 123. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Rashi, yeni bileziğinden dolayı çok mutlu olacak. Mutfak işleri yaparken bileziği un olunca bu duruma çok üzülecek. Kokila ise Rashi’ye ilk kez mi bilezik gördüğünü sorup öfkelenecek. Diğer taraftan Ahem, Gopi’yle birlikte kuyumcuya gidecek. İşlerini aksatıp Gopi ile kuyumcuya giden Ahem’e çok öfkelenen Kokila, ona ilk fırsatta kızacak ve bir daha ofise gidemeyeceğini söyleyecek. Ahem ise kendisini odasına kapatıp Gopi’den uzaklaşacak. Kokila aynı zamanda Gopi’ye de çok kızacak ve Ahem’i değiştirmesinden dolayı öfkesini ortaya çıkaracak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen yapımı her gün saat 16.10’da ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

MASUM 123. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE (23 TEMMUZ FRAGMANI)

Masum dizisi 23 Temmuz fragmanı özeti olan Masum 123. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kokila’nın öfkesinden evdeki herkes nasibini alacak. Rashi’ye bilezik konusunda çok kızan Kokila, daha sonra Ahem’e ve Gopi’ye de yeterince dikkatli olmadıkları, işlerini aksattıkları ve kendi sözünü dinlemedikleri için kızacak.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak.