Masum 126. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Rashi, Gopi’ye yemek konusunda bazı kuralları bilmemesinden dolayı kızacak ve bu anlara Kokila ve Hetal de şahit olacak. Ahem ise Gopi’ye daha çok ilgi göstermeye başlayacak ve işten ne zaman çıkacağı, eve ne zaman geleceği gibi bilgileri Gopi ile paylaşacak. Gopi ise Ahem’in bu yaklaşımından dolayı büyük mutluluk yaşayacak. Rashi ise ortalığı karıştırmak için yeni bir plan yapacak. Hetal’i zor durumda bırakmak isteyen Rashi, ona bir oyun oynayacak. Tören için eve ikinci bir kişi gelince evde bir gerilim yaşanacak. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 26 Temmuz fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen televizyon dizisi saat 16.10’da ekranlarda olacak.

MASUM 126. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 126. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Rashi ve Urmila, Hetal’i zor durumda bırakmak ve Kokila’nın gözünden düşürmek için bir plan yapacak. Hetal ise bu tuzağa düşerek Kokila karşısında zor bir durumda kalacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 26 TEMMUZ FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 26 Temmuz fragmanı özeti yayınlandı. Birbirine zıt karakterde 2 kuzenin hikayesinin ekrana taşındığı Hindistan yapımı dizinin başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis paylaşıyor.