Kanal 7 ekranlarının Hint yapımları kaldığı yerden devam ediyor. Masum 137. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Masum’un 137. Bölümünde Modi ailesi Anita’nın düğün törenine katılacak. Rashi, bir aile dostunun düğün töreninin olduğunu duyduğunda törene hep birlikte katılmalarının doğru olduğunu söyleyecek. Modi ailesi törene katıldığında büyük bir sürprizle karşılaşacak. Ahem Anita’yı gördüğünde büyük şok yaşarken, Gopi’nin ise morali bozulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 6 Ağustos özeti fragmanı yayınlandı. Ekranların çok izlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisi Masum, Kanal 7 televizyon kanalında her gün saat 16.10’da yayınını sürdürüyor.

MASUM 137. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 137. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hint yapımında heyecan sürüyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 6 AĞUSTOS ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 6 Ağustos özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizide, karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi ekranlara taşınıyor. Gopi’nin dramı ve Rashi’nin annesi Urmila ile birlikte yaptığı kötülükler Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor.