Masum 139. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 139. Bölümünde, eve iyice yerleşen Anita, ev işlerine de karışmaya başlayacak ve Gopi’ye Ahem’in neleri sevip, neleri sevmediğini söyleyecek. Gopi ise Anita’nın evde kalmaya devam edişi ile büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Gopi’nin yaşadığı bu üzüntünün ne zaman sona ereceği ise belirsizliğini koruyacak. Diğer taraftan Urmila’nın şifalı çeşme yalanı ortaya çıkacak ve Urmila suçüstü yakalanacak. Anita telefonda, Ahem’den iyi geceler öpücüğü isteyecek. Ahem ise telefon açıkken Gopi’yi öpecek. Öpücüğe çok şaşıran Gopi’nin ne tepki vereceği merak konusu oldu. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 8 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin her gün yayınlanan Hint dizisinde heyecan giderek tırmanıyor.

MASUM 139. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 139. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel rol alıyor. Gopi’nin dram dolu hayatı ekranlara taşınmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 8 AĞUSTOS FRAGMANI ÖZETİ OKU KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 8 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizide öksüz büyüyen Gopi’nin ve kuzeni Rashi’nin Modi ailesinin konağındaki öyküsü ekrana geliyor.