Kanal 7 Hint dizileri kaldığı yerden devam ediyor. Bu yapımlardan biri olan Masum dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Masum 140. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Masum’un 140. Bölümünde yine ortalık çok karışacak. Ahem’in eski aşkı ortaya çıktıktan sonra Ahem’de önemli değişiklikler göze çarpacak. Ahem, eski aşkı Anita’nın yeniden ortaya çıkmasının ardından ona yakın ilgi gösterecek. Gopi ise bu ilgiden dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Kokila ise Ahem ile Anita’yı yakın takibe alacak. Urmila ve Kinjal cephesinde de önemli gelişmeler olacak. Mahallesine dönen Urmila ve gelini Kinjal, insanların yoğun tepkisi ile karşılaşacak. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 9 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Pazar günü yayınlanacak bölüm saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 140. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 140. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle Kanal 7 aracılığı ile buluştu. Masum dizisinin 140. Bölümünde Anita’nın Modi ailesinin konağında ne kadar kalacağı ve nelere sebep olacağı soruları yanıt bulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 9 AĞUSTOS FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 9 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Heyecanın eksik olmadığı dizinin başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis paylaşıyor.